The Daily Diagonal Sudoku

Lépj be a The Daily Diagonal Sudoku világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sudoku játékok!

A sudoku köztudottan remek módja az agy edzésének, hiszen alapvetően egy érdekes rejtvényt kell megoldanod, és egyik erőssége abban rejlik, hogy a szabályok könnyen megtanulhatók, de természeténél fogva a feladványok száma végtelen. A Sudoku megnyeréséhez a 9x9-es rácsot kell számokkal kitöltened, mégpedig úgy, hogy minden oszlop, sor és 3x3-as rács minden egyes számjegyét tartalmazza 1-től 9-ig. A The Daily Diagonal Sudoku attól egyedi, hogy egy új szabályt ad a játékhoz, mégpedig azt, hogy a fenti számjegyeket átlóban is el kell helyezned.

Ez a változás, bár elsőre apróságnak tűnhet, valóban megváltoztatja a dolgokat, és még a legügyesebb Sudoku játékosokat is kihívás elé állítja. De egy biztos, a Jatekokjatekok.hu oldalon kedvére edzhet, hiszen a The Daily Diagonal Sudoku minden nap egy egyedi feladványt kínál, amíg a játék mesterévé nem válik. A nagy archívummal pedig mindig egy egyedi rejtvény áll a rendelkezésedre.

Hasonló játékok:

Tetszik a The Daily Diagonal Sudoku? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sudoku játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.