Tap Zap Boom

Lépj be a Tap Zap Boom világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Amikor a Tap Zap Boom oldalon játszol, gondoskodnod kell arról, hogy a reflexeid készen álljanak egy jó kis edzésre, mert itt a szem-kéz koordinációd határozza meg, hogy továbbjutsz-e vagy elbuksz. A Tap Zap Boom játékban egy űrhajót irányítasz, amely egy versenypályán halad előre. Útban a cél felé olyan helyekre érkezel, ahol egy hatalmas akadály áll az utadba, amire lőnöd kell.

Míg az első néhány akadályt könnyű elpusztítani, minél tovább haladsz, annál nehezebb lesz átjutni, mert akadályok kerülnek eléd. Ha túl sokszor találod el az akadályokat, akkor megszakad a versenyed, és ha ez megtörténik, akkor újra kell indulnod, és újra kell próbálkoznod.

Teszteld a reflexeidet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, milyen messzire tudsz eljutni, és hány pontot kapsz, amikor a Tap Zap Boom oldalon játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Tap Zap Boom? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.