Tap Tap Goals

Lépj be a Tap Tap Goals világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb focis játékok!

A világbajnokság korán kezdődik a Jatekokjatekok.hu oldalon, és a futballtudásodat próbára teszik a gyors és intenzív Tap Tap Goals, ahol a cél természetesen az, hogy minél több gólt szerezz, mielőtt lejár az időkorlát. De azon kívül, hogy sok gólt kell lőnöd, és hogy focilabdával játszol, a Tap Tap Goals teljesen eltér a focitól, amit már ismerhetsz és szerethetsz, és új, izgalmas kihívásokat hoz neked. Bár továbbra is helyesen kell megjósolnod, hogy a gravitáció hogyan hat a labdára, ahelyett, hogy játékosokat kerülgetnél, úgy kell megkocogtatnod a labdát, hogy az elkerülje a blokkokat, amelyek közted és a kapufa között állnak, valamint a környezetet szétszóró bombákat, amelyek sok kiszámíthatatlanságot adnak hozzá, és távolabb visznek a gólszerzéstől.

Az időzítő beépítése igazán megnöveli a Tap Tap Goals kihívását és feszültségét, és az utadba kerülő akadályok folyamatosan változó jellege azt kívánja, hogy folyamatosan alkalmazkodj és gondosan tervezd meg a lövéseidet. Néhány próbálkozás után természetes érzést kapsz arra, hogy mekkora ugrások vannak a labdáért, és ezt a tudást jól kell majd használnod, mert minél több pontot szerzel, annál kaotikusabbá válhat a pálya konfigurációja, ahol több bomba és blokk kerül az utadba. Szerencsére minden gól után az időzítőd visszaáll. A Tap Tap Goals egy másik módja pedig az, hogy nem kell manuálisan irányítanod a labda irányát, mivel az automatikusan balra vagy jobbra mozog, attól függően, hogy melyik irányba lőtted az utolsó gólodat.

Bár a grafika inkább rajzfilmes stílusú, a Tap Tap Goals még mindig egy remek játék, amellyel ráhangolódhatsz a közelgő futballbajnokságra. Játsszon a Jatekokjatekok.hu oldalon, és készüljön fel a sok-sok gólra!

Hogyan kell játszani

Ha PC-n játszol, akkor az ugráshoz a bal egérgombbal kell kattintanod a képernyőre. Ha mobil eszközt használsz, akkor a képernyőre koppintva tudod a labdát a levegőben ugrásra bírni.

Hasonló játékok:

Tetszik a Tap Tap Goals? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a focis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.