Tangram

Lépj be a Tangram világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Legyél profi a tábla különböző méretű formákkal való kitöltésében a Tangram oldalon Jatekokjatekok.hu. Ebben a játékban az a feladatod, hogy a képernyő aljáról az összes figurát elhelyezd a játéktáblán. Ez elég egyszerűen hangzik, de az összes alakzat különböző formájú, így figyelembe kell venned, hogy hogyan illeszkednek egymáshoz. A többféle nehézségi szintnek köszönhetően, a kezdőtől a szakértői szintig, testre szabhatod, hogy mennyire legyen nehéz vagy könnyű a rejtvények a Tangram oldalról. Ráadásul a Tangram rengeteg szintet tartalmaz, így biztosan lesz elég időd gyakorolni, és lassan egyre jobb és jobb leszel a játékban.

Ezek a nehézségi szintek általában a játéktábla mérete és a darabok száma alapján különböznek a könnyebbektől, amelyekkel kölcsönhatásba léphetsz. Minél több dolgot kell figyelembe venned, annál nagyobb kihívást jelent a játék. Szerencsére, ha nagyon elakadsz, és nem tudod, hogyan lépj tovább, a Tangram címen kérhetsz egy gyors tippet, ami megmutatja, hova helyezhetsz el egy alakzatot. A minimalista kialakítású Tangram kihívása gyorsan nagyszerű agytorna lesz bárki számára, különösen azoknak, akik szeretik az ilyen típusú kirakós játékokat.

Játssz egy szórakoztató és kihívást jelentő kirakós játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hány szintet tudsz megoldani a Tangram oldalon.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a darabok kiválasztásához (az egér bal gombjának kattintásával és lenyomva tartásával), és mozgasd őket a táblán.

Hasonló játékok:

Tetszik a Tangram? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható