Taming.io

Lépj be a Taming.io világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb .io játékok!

Túlélni a fantasztikus földek Taming.io, nyersanyagokat gyűjteni, barátkozni erős szövetségesek és építeni egy erős falu, amely túléli a veszélyeket, hogy leselkedik a földön, ha játszani a Jatekokjatekok.hu.

Ahhoz, hogy boldogulj a Taming.io oldalon, először értékes nyersanyagokat kell felhalmoznod, fák, bokrok és sziklák leütésével. Amint ezekből eleget szereztél, elkezdheted építeni a különböző épületeket. Persze a Taming.io világát bejárni, hogy összegyűjtsd ezeket a létfontosságú készleteket, elég nagy kihívásnak bizonyulhat, ezért mindig légy résen más állatokkal, játékosokkal vagy főnökökkel szemben, akik mindig a nehezen megkeresett nyersanyagokat akarják begyűjteni. Bár vannak állatok és főnökök, akik a földeken bolyonganak, a legveszélyesebb ellenség, akire figyelned kell, minden bizonnyal a többi játékos, akik a legravaszabbnak és leghalálosabbnak bizonyulhatnak mind közül.

Szerencsére javíthatod harci esélyeidet, ha elegendő tapasztalatot szerzel, ami szintre emeli a karakteredet. Ehhez bölcsen kell megválasztanod a csatáidat, és csak olyan ellenségekkel kell megküzdened, akikről tudod, hogy le tudod győzni őket. Ezen kívül pedig segítséget kaphatsz a különböző háziállatoktól is, amelyek ugyanolyan eszközökkel, mint te, szintén erősödhetnek. És hamarosan meglátod, hogy számítanod kell ezeknek az aranyos jószágoknak az extra segítségére, mert minél többet játszol, annál keményebb lesz a Taming.io, mert az ellenségek és a játékosok is egyre erősebbek lesznek. Ezért létfontosságú, hogy megtanuljátok minden egyes háziállatotok egyedi erősségeit és képességeit, ha reménykedni akartok abban, hogy minél tovább életben maradhattok. Különösen, ha a főnökökkel akarsz megbirkózni, amelyek különösen félelmetes ellenfelek, és csak a legkitartóbb játékosok remélhetik, hogy legyőzhetik őket. De az ilyen típusú ellenségek legyőzéséért járó jutalom megéri a kockázatot, mert hatalmas mennyiségű tapasztalatot és aranyat adnak, és még különleges háziállatokat is adhatnak, amelyeket megszelídíthetsz, és amelyek felszabadulnak, amint legyőzted ezeket a hatalmas harcosokat.

Az egyik dolog, ami azonnal feltűnik, amikor elindítod a Taming.io honlapot, az a gyönyörű stilizált grafika, amely elrepít ebbe a fantasztikus királyságba. De ne tévesszenek meg ezek a grafikák, mert a Taming.io világa kegyetlen, és csak a legelszántabb játékosok maradhatnak életben. És hogy kiegészítsük az aranyos grafikát, a hangok is nagyon pihentetőek és megnyugtatóak, amelyek szintén sokat adnak a Taming.io bájos hangulatához.

Lépj be a Taming.io varázslatos vidékeire, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és érezd jól magad!

Hogyan kell játszani

Mozogj a nyílbillentyűkkel vagy a WASD billentyűkkel, és változtasd meg a karaktered szögét az egérrel a kívánt irányba mutatva. Támadj az egér bal gombjának megnyomásával, és a bal egérgombbal interakcióba léphetsz a játék különböző elemeivel.

Hasonló játékok:

Tetszik a Taming.io? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a .io játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható