Table Tennis World Tour

Lépj be a Table Tennis World Tour világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sport játékok!

Nyerd meg a világbajnokságot ebben az elismert 3D-s ping-pong játékban. Élvezd a realisztikus fizikát, és játssz a világ egyik legjobban űzött sportágával, és próbáld meg legyőzni a többi ellenfelet a világ minden tájáról. És ez nem lesz könnyű feladat, mivel a játék elég nagy kihívást jelenthet. A szabályok meglehetősen egyszerűek, hiszen minden játékosnak két adogatása van egymás után, és a győztes akkor dől el, amikor az egyik játékos 11 pontot szerez, és legalább 2 ponttal vezet.

Mivel az ütőt az ujjaddal vagy az egérkurzorral történő suhintással irányítod, az intuitív vezérlésnek köszönhetően a játék gyerekjáték, és tényleg úgy érezheted magad, mint egy világklasszis pingpongjátékos. A fejlődési rendszer mindig résen tart, hiszen minél előrébb jutsz a játékban, annál nehezebbé válnak az ellenfelek, akárcsak a való életben. Juss feljebb a ranglétrán, és vezesd országodat a világbajnokság első helyére ebben a 3D-s asztalitenisz alkalmazásban.

Hasonló játékok:

Tetszik a Table Tennis World Tour? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sport játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.