Swat Vs Zombies

Lépj be a Swat Vs Zombies világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

A szörnyek elleni túlélés csak egy újabb nap a zombi apokalipszisben a SWAT tagja számára a Swat Vs Zombies, egy szórakoztató játék, ahol a stratégiát és a reflexeket kell használnod, hogy egy újabb napot élj és pénzt szerezz, amit felhasználhatsz, hogy tovább javítsd a túlélési esélyeidet. A Swat Vs Zombies brutális világa rengeteg kihívást tartogat, és ezek a halálos zombik formájában érkeznek, amelyek folyamatosan feléd jönnek, és megpróbálják megenni az agyadat. Szerencsére fegyverek állnak a rendelkezésedre. Rengeteg és rengeteg fegyver. De ahhoz, hogy hozzáférj mindezekhez a fegyverekhez, pénzt kell keresned, és az apokalipszis ezen változatában az egyetlen módja a pénzkeresésnek a zombik kiirtása.

Bár az első néhány alkalommal elkerülhetetlen, hogy elveszítsd az életed, de minél többször sikerül kiiktatnod a zombikat, és elkezdesz pénzt keresni, valamint jobb fegyverekhez jutni, hamarosan látni fogod, hogy a túlélési esélyeid jelentősen javulnak, és olyan forgatókönyveket, amelyek korábban a biztos végzetet jelentették volna, most már gyerekjáték átvészelni. Minden alkalommal, amikor elárasztanak a zombik, meglátogathatod a boltot, amely tele van mindenféle halálos eszközzel, a láncfűrésztől kezdve a kardokon át a géppisztolyokig és a shotgunokig. Ha van elég pénzed, megvásárolhatod őket, és pusztítást végezhetsz a zombikkal. És minden tűzerőre szükséged lesz, mert a Swat Vs Zombies több szintből áll, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. És zombik. Rengeteg zombi.

Legyél megállíthatatlan erő a zombi apokalipszisben a Swat Vs Zombies oldalról, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Használd a WASD vagy a nyílbillentyűket a karaktered mozgatásához, és nyomd meg a bal egérgombot a lövöldözéshez. Kerüld ki a zombihordát, ameddig csak tudod, keress pénzt és látogass el a boltba, hogy új felszereléseket szerezz, amelyek segítenek a zombik kiirtásában.

Hasonló játékok:

Tetszik a Swat Vs Zombies? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.