Sushi Supply Co.

Lépj be a Sushi Supply Co. világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb menedzsment játékok!

Üdvözöljük a Sushi Supply Co., egy izgalmas Idle Tycoon stílusú játékban, ahol valóra válthatod álmaidat, hogy szusit készítő cica séf mogul legyél! A Sushi Supply Co. játékban egy elbűvölő utazásra indulsz, hogy felfejleszd az imádnivaló cicaséfek csapatát, jelentős profitra tegyél szert, és felépítsd a valaha látott legbájosabb sushi birodalmat. De ne hagyd, hogy a cukiság túlságosan elterelje a figyelmedet, hiszen a sushi követelményei magasak, és csak a legfelkészültebb szakácsok tudnak sikeresen megbirkózni az előtted álló kihívásokkal. Miközben beleveted magad a Sushi Supply Co. világába a Jatekokjatekok.hu oldalon, lehetőséged lesz arra, hogy ápold és fejleszd a csapatodat, amelyből szeretnivaló cicás sushi séfek lesznek. Figyeld, ahogy fejlődnek és a sushi mesterség igazi mestereivé válnak, miközben jelentős vagyont termelnek birodalmad számára. A sushi birodalmad vár, és itt az ideje, hogy életre keltsd az elképzelésedet!

Sushi Supply Co. A játékban a vállalkozói szellem izgalma keveredik az imádnivaló cicaséfek bájával, egyedülálló és élvezetes játékélményt nyújtva. Stratégiai érzéked próbára lesz téve, miközben birodalmadat irányítod, és arra törekszel, hogy a leglenyűgözőbb sushi-üzletet hozd létre. Minél több sushit készítesz, annál nagyobb lesz a kereslet, ahogy a fantasztikus sushijaidról híre megy. Idővel egyre több és több cicás szakács csatlakozik hozzád, és neked kell majd mindet menedzselned, akár úgy, hogy lökést adsz nekik, akár úgy, hogy több szakácsot hívsz segítségül. Ráadásul, ha igazán fel kell gyorsítanod a dolgokat, akkor rákattinthatsz rájuk, és rengeteg sebességet nyernek a cselekvéseikben. Ez hatással lehet arra is, hogy milyen gyorsan szállítasz, hiszen a kiszállító kocsit is kiválaszthatod.

Sushi Supply Co. a jegyed egy szórakoztató utazásra, tele sushi-val, imádnivaló szakácsokkal, pénzkereseti lehetőségekkel, és a lehetőséggel, hogy létrehozz egy olyan kiterjedt sushi birodalmat, amely felülmúlhatatlan... a Jatekokjatekok.hu oldalon. Készen állsz arra, hogy szembenézz a kihívással, és a Jatekokjatekok.hu oldalon te legyél a végső sushi mágnás?

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot a játékkal való interakcióhoz, akár a szakácsok kiválasztásához, akár a gyorsításhoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Sushi Supply Co.? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a menedzsment játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható