Sushi Ninja Dash

Lépj be a Sushi Ninja Dash világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Ha szereted a cuki nindzsákat (és legyünk őszinték, ki nem?), akkor biztosan nagyon fogod élvezni a Sushi Ninja Dash! Ahhoz, hogy minél több pontot szerezz a Sushi Ninja Dash játékban, a megfelelő időben kell megérintened a képernyőt, hogy elkapd a pályán szétszórt különböző finomságokat.

A nindzsa harcosok ismertek voltak bőséges mennyiségű ügyességükről, így ez a tulajdonságuk az, ami megvéd a különböző veszélyektől a szinteken . A kalandod során különböző környezeteket fedezel fel, amelyek mindegyike egyedi hangulatú. Néhányat biztosan sajnálni fogsz, hogy magad mögött hagysz, de hamarosan új és izgalmas helyszínekkel találkozol.

A Sushi Ninja Dash egyszerű irányítása miatt remek játék, amit bármikor kézbe vehetsz és játszhatsz, amikor csak van pár szabad perced.

Szerezd meg a legmagasabb pontszámot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad a Sushi Ninja Dash játékban !

Hasonló játékok:

Tetszik a Sushi Ninja Dash? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.