Survival Game

Lépj be a Survival Game világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ha rajongója vagy a minőségi TV műsoroknak, akkor biztosan felismered a minijátékokat, amelyeket a Survival Game oldalon kell játszanod a Jatekokjatekok.hu. Ebben a játékban különböző kihívásokat kell teljesítened, és mindegyikben óriási a tét, mert a Survival Game játékban nem tudod egyszerűen újraindítani azt a szintet, amelyen elbuktál, hanem az első szintről kell újrakezdened. És mivel minden szakasz egy teljesen egyedi kihívásból áll, a feszültség minden egyes alkalommal, amikor játszol, nagyon nagy. Ráadásul van egy időzítő, ami nem hagy sok gondolkodási időt, így kockáztatnod kell, ha esélyt akarsz a továbbjutásra.

A Survival Game világa erőszakos, és minden szinten sok versenytársadat kiiktatod. És arra is számíthatsz, hogy néhányszor kudarcot vallasz a játék brutális szintjein. Van, ahol csak akkor kell továbbjutnod, ha a szoba másik felén álló óriásrobot hátat fordít neked, egy másik egy halálos játék, ahol azt kell kitalálnod, hogy a másik játékos öklében páros vagy páratlan számú golyó van-e elrejtve, és még sok más hasonló játék, mindegyik másabb, mint az előző. Semmilyen módon nem kapcsolódnak egymáshoz, az egyetlen közös bennük, hogy mindegyiknek erőszakos vége van annak, aki kikap. Az, hogy ennyire különbözőek, sokkal feszültebbé teszi a dolgokat, és mivel bármelyikben veszítesz, minden előrehaladásodat elveszíted, minden egyes alkalommal, amikor a következő szintre érsz, hatalmasat fogsz fellélegezni. De túl sokáig nem fogsz ünnepelni, mert az időzítő nem engedi túl sokáig elemezni a következő lépéseidet. Ha az időzítő eléri a nullát, és nem sikerült nyerned, újra kell kezdened a játékot. A Survival Game oldalon nincsenek félmegoldások.

Élje túl a Survival Game halálos játékát, és nézze meg, hogy megnyerheti-e a fődíjat.

Hogyan kell játszani

Survival Game csak PC-n játszható, a játék elemeivel való interakcióhoz a bal egérgombot kell használni. Minden játéknak megvannak a maga egyedi szabályai.

Hasonló játékok:

Tetszik a Survival Game? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható