Super Friday Night Squid Challenge

Lépj be a Super Friday Night Squid Challenge világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Rengeteg szórakoztató zene vár rád a Super Friday Night Squid Challenge, a népszerű Friday Night Funkin' című játékban. Ha ismered a Friday Night Funkin' szabályait, akkor az itteni élmény sem lesz idegen számodra, és már tudod, hogy a képernyő tetejére érkező nyílgombokat kell a megfelelő időben megnyomnod, hogy tartsd a zene ütemét.

A Super Friday Night Squid Challenge ugyanazzal a művészeti stílussal rendelkezik, amit már ismerünk és szeretünk, és azonnal felismerhető mindenki számára, aki korábban már élvezte a Friday Night Funkin'-t, és persze a zene is remek, de nem is várhatunk kevesebbet egy olyan játéktól, amelyet ez a sorozat ihletett.

Hallgass remek zenét, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és fejezd be az összes szintet a Super Friday Night Squid Challenge oldalról.

Játsszon más játékokat a Friday Night Funkin' sorozatból:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF Pizzeria
 8. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Hasonló játékok:

Tetszik a Super Friday Night Squid Challenge? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.