Super Friday Night Squid Challenge

Lépj be a Super Friday Night Squid Challenge világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Rengeteg szórakoztató zene vár rád a Super Friday Night Squid Challenge, a népszerű Friday Night Funkin' című játékban. Ha ismered a Friday Night Funkin' szabályait, akkor az itteni élmény sem lesz idegen számodra, és már tudod, hogy a képernyő tetejére érkező nyílgombokat kell a megfelelő időben megnyomnod, hogy tartsd a zene ütemét.

A Super Friday Night Squid Challenge ugyanazzal a művészeti stílussal rendelkezik, amit már ismerünk és szeretünk, és azonnal felismerhető mindenki számára, aki korábban már élvezte a Friday Night Funkin'-t, és persze a zene is remek, de nem is várhatunk kevesebbet egy olyan játéktól, amelyet ez a sorozat ihletett.

Hallgass remek zenét, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és fejezd be az összes szintet a Super Friday Night Squid Challenge oldalról.

Hasonló játékok:

Tetszik a Super Friday Night Squid Challenge? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!