Super Friday Night Funki

Lépj be a Super Friday Night Funki világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Hallgasd a ritmust, nyomd meg a megfelelő nyílbillentyűt és szerezz minél több pontot a Super Friday Night Funki oldalon. Ebben a játékban nagyszerű zenét kell hallgatnod, és figyelned kell a képernyőn mozgó nyílbillentyűket. Amikor elérik a képernyő tetejét, a megfelelő időben kell megnyomnod őket, hogy pontot szerezz és folytasd a dalt.

A gyorsan klasszikussá vált játék elérhető a Jatekokjatekok.hu oldalon, és bármikor játszhatsz vele, amikor csak szeretnél jó zenét hallgatni és próbára tenni a reflexeidet. A grafika azonnal felismerhető mindenki számára, aki valaha is hallott a játékról, és ha még nem láttad a játékot, akkor is biztosan hamar értékelni fogod a művészet stílusát.

Nézd meg, mennyire tudod követni a ritmust a Super Friday Night Funki oldalon, és élvezz egy újabb klasszikus élményt a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Játsszon más játékokat a Friday Night Funkin' sorozatból:

  1. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
  2. Friday Night Funkin VS Garcello
  3. Friday Night Funkin'
  4. FNF Pizzeria
  5. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
  6. Super Friday Night Squid Challenge
  7. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
  8. Friday Night Funkin' Music Notes

Hasonló játékok:

Tetszik a Super Friday Night Funki? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.