Super Friday Night Funki

Lépj be a Super Friday Night Funki világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Hallgasd a ritmust, nyomd meg a megfelelő nyílbillentyűt és szerezz minél több pontot a Super Friday Night Funki oldalon. Ebben a játékban nagyszerű zenét kell hallgatnod, és figyelned kell a képernyőn mozgó nyílbillentyűket. Amikor elérik a képernyő tetejét, a megfelelő időben kell megnyomnod őket, hogy pontot szerezz és folytasd a dalt.

A gyorsan klasszikussá vált játék elérhető a Jatekokjatekok.hu oldalon, és bármikor játszhatsz vele, amikor csak szeretnél jó zenét hallgatni és próbára tenni a reflexeidet. A grafika azonnal felismerhető mindenki számára, aki valaha is hallott a játékról, és ha még nem láttad a játékot, akkor is biztosan hamar értékelni fogod a művészet stílusát.

Nézd meg, mennyire tudod követni a ritmust a Super Friday Night Funki oldalon, és élvezz egy újabb klasszikus élményt a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Játsszon más játékokat a Friday Night Funkin' sorozatból:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF Pizzeria
 8. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 9. Super Friday Night Squid Challenge
 10. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 11. Friday Night Funkin' Music Notes

Hasonló játékok:

Tetszik a Super Friday Night Funki? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.