Sudoku Master

Lépj be a Sudoku Master világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sudoku játékok!

Mostanra már talán már tudod, milyen előnyökkel jár, ha kihívást jelentő és érdekes rejtvények segítségével edzed az elmédet és tartod foglalkoztatva. A sudoku, egy klasszikus számkirakós játék, csak egy olyan játéktípus, amelyet a Jatekokjatekok.hu oldalon találsz, ha szeretnél kikapcsolódni, de közben néhány fontos kognitív képességet is gyakorolni. És bár a szabályokat könnyű követni és megérteni, ne hidd, hogy ez egy könnyű játék. Remek tervezésének köszönhetően sikerül kihívást nyújtania, miközben a dolgok egyszerűek maradnak. Sudoku Master egy ilyen kirakós játék, és a többi ilyen típusú játékhoz hasonlóan a célod az, hogy a 9x9-es rácsot 1-től 9-ig terjedő számjegyekkel töltsd meg, miközben ügyelsz arra, hogy azok ne ismétlődjenek ugyanazon a soron, oszlopon vagy 3x3-as alrácson. Ez az elegáns kialakítás biztosítja, hogy mindig tudd, mi a cél, miközben kihívást jelentő élményt nyújt.

Természetesen előfordulhat, hogy kezdő vagy, és talán lassabb tempóban szeretnéd megtanulni a szabályokat. Sudoku Master ezt is szem előtt tartja, és több nehézségi szintet is kínál, amelyeket tetszés szerint oldhatsz meg. Ha pedig nagyon elakadnál, akkor még a Hint opciót is használhatod a villanykörte ikon kiválasztásával. Jól válaszd meg, mikor szeretnél segítséget kérni a játéktól, mert ezt az opciót játékonként csak háromszor használhatod.

A Sudoku Master grafikája remekül illik a játékhoz, és még a tábla színeit is megváltoztathatod, ha megunod, hogy ugyanazt a képernyőt nézed. Néhány általános statisztikát is láthatsz a játékidődről, például a megoldott rejtvények számát vagy a megszerzett pontok összességét. A Sudoku Master pedig rengeteg tartalommal is rendelkezik, és az év minden napjára van egy új rejtvény, amit meg kell oldani.

Játsszon egy pihentető és szórakoztató kirakós játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbálja ki a Sudoku Master.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válaszd ki a számokat a képernyő alján, és az üres cellákra koppintva töltsd ki azokat. A billentyűzetet is használhatod a táblán való mozgáshoz, és a számbillentyűkkel kitöltheted az üres cellát a megnyomott billentyűvel. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőn a számokat a képernyőről, és érintsd meg az üres cellát, hogy kitöltsd azt.

Hasonló játékok:

Tetszik a Sudoku Master? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sudoku játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.