Stylist Arianna számára

Lépj be a Stylist Arianna számára világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

Arianna divattanácsadót keres a közelgő rendezvényeihez. Meg kell azonban említenünk, hogy nem könnyű stylistként dolgozni egy Arianna kaliberű sztárnak.

Egy sztár élete nagyon dinamikus, egy nemzetközi énekesnőnek hetente 5 eseménye is lehet. Sokan próbáltak Ariana személyes tanácsadójává válni, de nem jártak sikerrel.

Arianna a következő eseményekre kéri az Ön szolgáltatásait. Minden esemény különleges, és olyan ruhára lesz szükség, ami a rajongók és az újságírók fejét egyaránt elcsavarja.

Az első esemény a legfontosabb: a holnapi koncert! Válassza ki a megfelelő sminket egy nemzetközi sztárhoz méltó, extravagáns öltözékhez. Ezután válasszon egy ruhát egy átlagos napra a művész életében. Ne felejtsd el, hogy Ariannát mindig üldözik a paparazzók, így bármilyen helyzetben is van, ragyognia kell. A vörös szőnyeg Arianna következő eseménye. Ezt az eseményt nem kell bemutatni: több száz sztár fog végigsétálni a kifutón a legcsodálatosabb ruhákban! Ariannának csillognia kell, ezért adj bele mindent egy olyan ruháért, ami ragyogóvá teszi őt! Semmi sem állíthatja meg Ariannát abban, hogy fenomenálisan nézzen ki, így a legújabb eseményre megalkotandó rockos ruhája lehet az, ami mindent megváltoztathat a számára.

Tegyél meg mindent, hogy betöltsd Arianna személyes stylistjának pozícióját. Remélem, ez a csajos játék mosolyt csal az arcodra!

Hasonló játékok:

Tetszik a Stylist Arianna számára? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.