Style Police Officer

Lépj be a Style Police Officer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb barbie játékok!

Sziasztok fashionisták! Készen álltok a végső divat kihívásra? Ebben a játékban hét lány komoly divatválságban van. A jóképű rendőr, Kevin tetten érte őket, és úgy néznek ki, mint egy totális divatbaleset a nagy eseményeikre. De ne aggódj, itt vagy, hogy megmentsd a helyzetet! Itt az ideje, hogy megmutasd a divatos képességeidet, és segíts ezeknek a lányoknak visszaszerezni a divatot.

De várj, ez még szaftosabb lesz! Az egyik lányt rajtakapták egy randin a pasijával, és úgy nézett ki, mint egy forró káosz. Egy másik lányt egy vad medencés partin kaptak le, a többieket pedig egy lánybúcsún, egy bálon, sőt, még egy átlagos iskolai napon is rajtakapták! Rajtad áll, hogy segíts ezeknek a lányoknak kijutni a divatbörtönből és a reflektorfénybe kerülni. Készen állsz a kihívásra?

Kevin rendőr a rendőrőrsre vitte a lányokat, és addig nem szabadulnak, amíg nem néznek ki a legjobban. Itt jössz te a képbe! Hozzáférésed lesz a legújabb divattrendekhez, kiegészítőkhöz és sminkekhez, hogy segíts a lányoknak a legjobb formájukat hozni. Légy kreatív, keverd össze a különböző stílusokat, és találd meg a tökéletes ruhát minden lány egyedi személyiségéhez. Itt az ideje, hogy a divatvarázslatodat bevetd, és ezeket a divatkatasztrófákat divathősökké változtasd!

Készen állsz arra, hogy megmentsd a napot, és te legyél a végső divatguru? Itt az ideje, hogy belevágj, és segíts ezeknek a lányoknak ragyogni a nagy eseményeken. A te segítségeddel el fognak fordulni a fejek és leesik az álluk. Készülj fel egy olyan divatkalandra, amilyen még nem volt, és mutasd meg a világnak, mire vagy képes! Csináljuk meg!

Játsszon más játékokat a Fashion Police sorozatból:

  Hasonló játékok:

  Tetszik a Style Police Officer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

  Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

  Próbálj ki más ingyenes játékokat is a barbie játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

  Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.