Stupid Zombies 2

Lépj be a Stupid Zombies 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Térj vissza a zombi apokalipszisbe, és készülj fel a zombik tonnáinak legyőzésére, amikor a népszerű Stupid Zombies játék folytatását játszod a Jatekokjatekok.hu oldalon. A Stupid Zombies 2 játékban az akció sokat pörög, és amellett, hogy több ilyen agyatlan teremtményt semmisíthetsz meg, a rendelkezésedre álló arzenál, valamint a környezet, amelyben harcolsz, és a megoldandó rejtvények is egyre nagyobbak és terjedelmesebbek. Biztos lehetsz benne, hogy készen állsz a zombi apokalipszisre, ha a Stupid Zombies 2 oldalon játszol, és a rendelkezésedre álló kibővített arzenállal, valamint a karaktered testreszabásának lehetőségével és a női vagy férfi hősként való választás lehetőségével igazán a sajátoddá teheted az élményt.

Akárcsak a sorozat első játékában, a Stupid Zombies 2 játékban is a képernyőn szétszórt zombihordákat kell kiirtanod. Ezt úgy teheted meg, hogy gondosan célzol a lövéseiddel, és ügyelsz arra, hogy a környezetet a saját előnyödre használd. A Stupid Zombies 2 játékban a golyók vadul pattognak a képernyőn, és ezt figyelembe kell venned, ha el akarsz jutni a későbbi szintekre. A sok különböző szintnek köszönhetően rengeteg lövést kapsz, hogy elsajátítsd ezt az érdekes harcrendszert, amit a Stupid Zombies 2 biztosít. És a játék egy pontozási rendszert is bevezetett, ahol a leadott lövésekért jutalmat kapsz. Minden egyes kilőtt golyóhoz bizonyos számú pont jár, és minél kevesebb golyót használsz, annál magasabb lesz a végső pontszámod.

Nézd végig, ahogy a zombikat megsemmisítik, amikor a Stupid Zombies 2 oldalon játszol Jatekokjatekok.hu, és éld túl a zombi apokalipszist, ameddig csak tudod.

Hogyan kell játszani

Ha PC-ről játszol, az egérrel célozz, és a bal egérgomb megnyomásával lőj, miután kiválasztottad a szöget. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt, és lenyomva tartott ujjaddal mozgasd fel és le a szög kiválasztásához. A lövéshez engedd el az ujjadat.

Játsszon más játékokat a stupid zombies sorozatból:

  Hasonló játékok:

  Tetszik a Stupid Zombies 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

  Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

  Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

  Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.