Stupid Zombies

Lépj be a Stupid Zombies világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

A zombik elözönlötték az emberiséget a Stupid Zombies oldalon, és te vagy az egyetlen személy, aki a teljes megsemmisülés és a megváltás között marad. Más szóval, te hozod a reményt. Az agyatlan zombik elpusztításában segítségedre van egy sörétes puska, amivel minden ellenfeledet szétlövöd. De vigyázz, a lőszer kevés, és nagyon óvatosan kell céloznod, hogy a lövések visszapattanjanak, így biztosítva, hogy a környezet is segíthessen a küldetésedben.

Elemezz minden szintet, és használd ki az összes benne lévő elemet maximálisan. Esetleg néhány ládával szétzúzhatsz néhány zombit, vagy egy robbanó hordóval lőhetsz, hogy egyszerre több zombit is el tudj robbantani.

Négy gigantikus szakaszon kell elszabadítanod a pusztítást és kiirtanod az összes zombit, és minden egyes szint izgalmasabb lesz, mint az előző. Stupid Zombies tényleg intenzív akciót hoz, úgyhogy gyere el a Jatekokjatekok.hu oldalra és szórakozz, amikor csak szükséged van az adrenalinra.

Hasonló játékok:

Tetszik a Stupid Zombies? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.