Stickman War

Lépj be a Stickman War világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stickman játékok!

Készen állsz az ellenséges erők visszaverésére? A Stickman War oldalon csak egy pisztoly, rengeteg töltény, a célzóképességed és az eszed van, és ezek az eszközök mind a rendelkezésedre állnak, hogy legyőzd az ellenségeidet. És egy olyan képzett embernek, mint te, ezek minden, amire szükséged van.

A Stickman War számos egyedi pályán keresztül arra kér, hogy célozz és semmisítsd meg az ellenfél seregét, akiknek egyetlen célja, hogy elkerüljék a lövéseidet és elfoglalják a bázisodat. A tét nagy, és ha elveszíted a fókuszt, és nem célzol jól, akkor hamarosan legyőznek. Egy másik kihívás, amit a Stickman War játékban le kell küzdened, hogy a megfelelő időben kell újratöltened a fegyvert. Bár nagy tölténytartalékkal rendelkezel, mégis újra kell töltened, és ha rosszkor töltesz újra, az ellenség elmenekül.

Nézd meg, hány szintet tudsz befejezni a Stickman War oldalról, ha a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és érezd jól magad.

Hasonló játékok:

Tetszik a Stickman War? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stickman játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.