Stickman Sniper: Tap to Kill

Lépj be a Stickman Sniper: Tap to Kill világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lövöldözős játékok!

Készítsd elő a távcsöved és készítsd elő a célod, amikor a Stickman Sniper: Tap to Kill oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Ebben a játékban az a feladatod, hogy a mesterlövész puskáddal különböző célpontokat szedj le. Pásztázd a környezetet, keresd meg a célpontot, és válaszd ki a megfelelő időpontot, hogy a golyóidat a célpontra zúdítsd. De légy óvatos: a mesterlövészpuskák általában némi időt vesznek igénybe az újratöltéshez, és meg kell győződnöd arról, hogy a lövésed eltalálja a kívánt célpontot, mert ha elvéted, akkor bőven lesz ideje elszaladni és kikerülni a célkeresztedből. Stickman Sniper: Tap to Kill lehetőséget ad arra, hogy fejleszd a felszerelésedet és fejleszd az arzenálod különböző elemeit, de a jó célzás és a nyugalom mindig eldönti, hogy lecsapsz-e vagy sem.

A Stickman Sniper: Tap to Kill játékban több szintet is leküzdhetsz, és ezek új kihívásokat hoznak, de ahogy nő a nehézség, úgy nőnek a mesterlövészpuskával kapcsolatos képességeid is. És a felszerelésed is. És minden képességre és segítségre szükséged lesz, mert a későbbi szinteken több célpontot kell kiiktatnod, és ha egyiket sem sikerül kiiktatnod, újra kell kezdened a szintet. És bár vannak olyan helyzetek, amikor egy elhibázott lövés után még mindig megpróbálhatod újra, ha elég gyors vagy, és nem hagyod elszaladni a célpontot, de a célpontok olyan helyzetekbe is kerülhetnek, ahol nagyon gyorsan el tudnak menekülni. Ezekben az esetekben csak egy lövésed van.

Készülj fel a célzásra a Stickman Sniper: Tap to Kill oldalon, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Az egér jobb gombjának megnyomásával állítsd be a célpontot, és készítsd elő a mesterlövész távcsövét. Mozgasd az egeret balra vagy jobbra, hogy az adott irányba célozz. Nyomd meg a bal egérgombot a lövéshez. Ha mobileszközről játszol, nyomd meg a képernyő bal alsó részén elhelyezett gombokat, hogy a mesterlövész távcsövét behozd és lőj, és mozgasd az ujjadat a képernyőn, hogy beállítsd a céltávcsövet.

Hasonló játékok:

Tetszik a Stickman Sniper: Tap to Kill? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lövöldözős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.