Stickman Skate: 360 Epic City

Lépj be a Stickman Skate: 360 Epic City világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sport játékok!

Ragadd meg a gördeszkádat, és készülj fel a legmerészebb trükkökre a Stickman Skate: 360 Epic City, egy szórakoztató játékban, ahol csak a legbátrabbak tudják befejezni a pályákat és megszerezni a legtöbb pontot. Ugorj a megfelelő időben, és irányítsd a sebességedet is, hogy túléld a sok veszélyt, amivel útközben találkozol.

A stilizált grafika a Stickman Skate: 360 Epic City oldalról vonz a városba, és amellett, hogy remekül néz ki, segít a navigációban és a túlélésben is. A grafikán kívül a menő zene miatt a ritmusra fel-le fogod billegtetni a fejed.

Az Ollie-któl az Indy-ken át a Nose Grind-ekig lenyűgöző a gördeszkásod mozdulatainak sokfélesége, és a bemutatott ügyesség nem kevesebb, mint lenyűgöző. A Stickman Skate: 360 Epic City nagyszerű része, hogy az esetleges sérülések csak kitaláltak!

Menj a gördeszkás parkba a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd magad jól, amikor kipróbálod a Stickman Skate: 360 Epic City!

Hasonló játékok:

Tetszik a Stickman Skate: 360 Epic City? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sport játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.