Stickman Parkour Skyland

Lépj be a Stickman Parkour Skyland világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stickman játékok!

Ha szeretsz látványosan mozogni a környezetben, akkor biztosan ismered a szabadfutás művészetét, ismertebb nevén a parkourt. A Stickman Parkour Skyland játékban mindenféle akadályokon ugrálhatsz és mászhatsz át a legkülönfélébb izgalmas szinteken. Mindegyik szint új kihívást jelent, de mindegyik leküzdhető, ha egy ilyen akrobatikus karaktert irányítasz.

Stickman egy olyan karakter, aki arról ismert, hogy elég akrobatikus, és az évek során mindenféle kalandban részt vett, némelyikük elég veszélyes volt. Ennek eredményeképpen elég jól megbirkóznak a Stickman Parkour Skyland kihívásaival. Ebben a játékban pedig rengeteg kihívást jelentő pálya van, és kalandod mindenféle egyedi környezetbe vezet majd. Az 50 kézzel készített pálya során jócskán lesz részed a szórakozásban, és biztosan meg kell majd ismételned néhány pályát, de a karaktered bonyolult mozgásának elsajátítása és a környezet megismerése a Stickman Parkour Skyland játék szórakozásának része.

Indulj el egy vad kalandra a Stickman Parkour Skyland játékban, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és nézd meg, hány szintet tudsz befejezni.

Hogyan kell játszani

A WASD vagy a nyílbillentyűkkel mozogj, a szóköz billentyűvel pedig ugorj, ha számítógépről játszol, vagy a képernyőn megjelenő gombokkal irányítsd a karakteredet, ha mobilkészüléket használsz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Stickman Parkour Skyland? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stickman játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.