Stickman Fighter: Mega Brawl

Lépj be a Stickman Fighter: Mega Brawl világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Készülj fel az intenzív akcióra és stickman harcok, ha játszani Stickman Fighter: Mega Brawl. Tartsd a pozíciódat, és várd meg, hogy az ellenséged feléd jöjjön, és várd ki a tökéletes pillanatot, hogy lesújts rájuk. Rengeteg képesség, masszív fegyverek, különleges technikák és még varázslatok is a rendelkezésedre állnak, valamint egyéb módokon is kiiktathatod az ellenségeidet.

A Stickman Fighter: Mega Brawl játékban a támadások időzítése a túlélés kulcsa, így amikor látod, hogy egy ellenség az egyik pusztító támadásod hatósugarában van, csak nyomd meg a támadó irányába mutató billentyűt, és nézd, ahogy a levegőben repülnek. Végül is senki sem állíthat meg téged!

Különféle ellenségek fognak könyörtelenül rátok támadni, mindegyikük egyedi képességekkel és támadásokkal, ezért ezt is vegyétek figyelembe. Továbbá, ha látják, hogy túl jó vagy, akkor epikus ellenségeket küldenek át, akik sokkal erősebbek, mint az átlagos ellenfeled, és extra koncentrációt igényelnek a megsemmisítésükhöz.

Játssz egy nagyszerű stickman játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha a következőt választod. Stickman Fighter: Mega Brawl

Hasonló játékok:

Tetszik a Stickman Fighter: Mega Brawl? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.