Stickman Army: The Defenders

Lépj be a Stickman Army: The Defenders világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Védd meg a területedet az inváziós erőkkel szemben a Stickman Army: The Defenders, egy intenzív akciójátékban, ahol robbanások és lövöldözés tölti ki folyamatosan a képernyőt. Mint a tábornok, akinek az a feladata, hogy az ellenség ne pusztítson el mindent, ami neked kedves, gondosan kell elhelyezned a csapataidat, hogy azok minden támadást ki tudjanak védeni.

A rendkívül népszerű Plants vs Zombies játékmenetéhez hasonló játékmenetben válassz a különböző típusú csapatok közül, és helyezd el őket azokon a sávokon, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Egyes csapatok bizonyos ellenségek ellen jobbak, ezért körültekintően válassz. A parancsnoknak folyamatosan pásztáznia kell a csatateret a lehetséges előnyök után, így neked is figyelned kell az égből pottyanó készletekre, amelyekkel újabb és újabb csapatokat vásárolhatsz.

Legyél tábornok a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad!

Hasonló játékok:

Tetszik a Stickman Army: The Defenders? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.