Stick War

Lépj be a Stick War világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stickman játékok!

A háború eljött a Stick War földjén, és rajtad áll, hogy győzelemre vezesd a csapataidat. Stick War egy másik Flash játék, amit könnyedén játszhatsz még egyszer a Jatekokjatekok.hu oldalon. Az emuláció erejének köszönhetően és a Ruffle segítségével a Jatekokjatekok.hu oldalon is megtapasztalhatod ezt a klasszikus játékot, annak teljes pompájában, és néhány ádáz csatában edzheted stratégiai izmaidat.

A Stick War játékban a célod az, hogy létrehozz egy hadsereget, és azt harcba küldd az ellenség végtelennek tűnő rajával szemben, amely folyamatosan támad rád. De nem csak kiválasztod a csapataidat, és harcba küldöd őket. A Stick War játékban minden egyes egységedet külön-külön is irányíthatod, így egy kicsit jobban kézben tarthatod a történéseket. A dolgok elég hamar elég intenzívvé válnak, és a Stick War a kampánya során végig biztosítja a stratégiai igényeidet, gyors és gyors csatákat biztosítva neked, egy könyörtelen ellenséggel szemben.

Mindenféle egységet küldhetsz csatába, és rajtad múlik, hogy melyik a legjobb az egyes helyzetekben, mivel egyesek erősebbek egy bizonyos típusú egység ellen. A csatatérnek ez a folyamatos felmérése csak az egyik módja annak, hogy a Stick War lekösse a figyelmedet, és fenntartsa a szórakozást. Egy másik módja az érdekes története, amely egy kicsit több kontextust ad a képernyőn zajló harcoknak.

Szerencsére rengeteg Flash játék újra elérhető a böngészőben, köszönhetően az olyan nagyszerű emulátoroknak, mint a Ruffle, és a Jatekokjatekok.hu oldalon mindenféle klasszikus Flash játékot élvezhetsz, amelyek egy ideig nem voltak elérhetőek a böngészőkben. Stick War egy olyan játék, amellyel már most játszhatsz, gyere és vezesd győzelemre a seregedet.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot a csapataid kiválasztásához és a velük való interakcióhoz, a WASD vagy a nyílbillentyűkkel pedig a karakterek mozgatásához. A műveletek végrehajtásához nyomd meg a szóközt.

Hasonló játékok:

Tetszik a Stick War? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stickman játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható