Steampunk Insta Princesses

Lépj be a Steampunk Insta Princesses világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

A steampunk design gyökerei a sci-fiben gyökereznek. A fantáziadús, retró és a jövő találkozása olyan egyedi esztétikát eredményezett, amelyet nem fogsz egyhamar elfelejteni. Azonnal felismerhető, a steampunk nagymértékben támaszkodik a történelem és a gőzzel működő gépek házasságára, hogy dörzsölt megjelenést és érzést teremtsen bármiben, amihez hozzáér.

A világ elkezdte értékelni a steampunk esztétikát, és fokozatosan a divatban, a moziban és a kultúrában is éreztette hatását. Ezek a hercegnők nem hagyták magukat cserben, és úgy döntöttek, hogy a legreprezentatívabb steampunk ruhák viselésével lepik meg egymást. A steampunk divat a viktoriánus stílus és a futurisztikus elemek keveréke, némi gőz ihlette újragondolással.

Füzérek, sötét színek, bőr- és fém karperecek, cilinderek és dzsekik, szemüvegek és monoklik csak néhány a tipikus steampunk elemek közül. Játszd ezt a menő öltöztetős játékot, és készítsd el a legmenőbb steampunk ruhákat ezeknek a hercegnőknek. Ne feledkezz meg az erre a stílusra jellemző sminkről sem. Mindent mutass be virtuális követőiknek a közösségi hálózatokon!

Hasonló játékok:

Tetszik a Steampunk Insta Princesses? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.