Star Wars Avatar Creator

Lépj be a Star Wars Avatar Creator világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb rinmaru játékok!

OMG, srácok, ezt nem fogjátok elhinni! Csak emlékszem erre a klassz játékra, amit Rinmaru tervezett régen: Star Wars Avatar Creator, és hadd mondjam el nektek, ez nem evilági!

Készülj fel egy epikus stílusú utazásra, miközben testre szabod a saját Star Wars karakteredet. Választhatsz nőstény vagy férfias, majd merülj el a messzi-messzi galaxisban, miközben olyan ikonikus Star Wars fajok közül választhatsz, mint a Twi'lek, ember, Togruta, Miraluka, Mirialan, Rattataki, Sith, Zabrak, Chiss és még sok más! Minden választás a kiegészítők kincsesbányáját nyitja meg, hogy játszhass vele.

És a nosztalgia csak jön és jön! Készítsd el a saját Leia hercegnő, Rey vagy akár Ahsoka Tano változatát a Klónok háborúja sorozatból. A lehetőségek tárháza végtelen!

De ez még nem minden - ez a játék tele van bonyolult ruhákkal, imádnivaló kiegészítőkkel (igen, még háziállatokkal is!) és lenyűgöző hátterekkel, amelyek elrepítenek a Star Wars-univerzum különböző szegleteibe.

Szóval ragadd meg a fénykardodat, és készülj fel, hogy szabadjára engedd a benned rejlő jedi divatrajongót! A stílus ereje legyen veled!

Hasonló játékok:

Tetszik a Star Wars Avatar Creator? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a rinmaru játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható