Stack Tower

Lépj be a Stack Tower világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Helyezd el a különböző formájú és méretű blokkokat, hogy egy égig érő építményt építs a Stack Tower, egy szórakoztató kirakós játékban, ahol a szint megnyeréséhez kulcsfontosságú, hogy helyesen tudd megítélni egy építmény stabilitását, valamint hogy képes legyél kiszámított kockázatot vállalni. Nem fogod tudni, hogy milyen blokkot kell legközelebb elhelyezned, ezért ügyelj arra, hogy minden egyes elhelyezésnél ezt a tényt figyelembe vedd. Egy hiba azonnali szintújraindítást jelent. Elvégre te sem szeretnéd, ha hatalmas blokkok hullanának le az égből.

Ha egyszer megtanulod a Stack Tower szabályait, minden egyes blokk elhelyezése izgalmas élmény lesz, mert az építési terveidet aszerint kell alakítanod, hogy milyen darabokat kapsz. De nem számít, hogy a végső építményed hogyan néz ki, mindig megkönnyebbülten fogsz felsóhajtani, amikor látod, hogy közeledsz a célhoz, és katasztrofális következmények nélkül tudod elhelyezni az utolsó blokkot. A különböző egyedi szinteken keresztül a Stack Tower arra késztet, hogy minden lépésedet megfontold, de ez a kihívás az egyik legfontosabb összetevője annak, hogy miért szórakoztató a játék. A zene és a grafika is együttesen gondoskodik a pihentető élményről.

Hozzon létre érdekes szerkezeteket a Stack Tower játékban, és fejezze be az összes szintjét, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszik.

Hogyan kell játszani

Válassza ki az egérrel, hogy hova szeretné elhelyezni a blokkot, és nyomja meg a bal egérgombot, hogy lerakja a következő darabot.

Hasonló játékok:

Tetszik a Stack Tower? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.