Squid Challenge

Lépj be a Squid Challenge világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Megnézted a sorozatot, amely világszerte jelenséggé vált, most itt az ideje, hogy kipróbáld a játékot. A Squid Challenge játékban a legendás koreai sorozatból ismert Red Light, Green Light-ot játszhatod. Gyönyörű 3D grafikával ábrázolva, játék közben átérezhetsz valamennyit abból a feszültségből, amit a szereplők éreztek.

Ahhoz, hogy megnyerd ezt a játékot, a reflexeidnek és a figyelmednek tényleg akcióra kell készülnie, mert egyetlen rövid pillanat alatt bármi megváltozhat, és ez jelentheti a különbséget a győzelem vagy a vereség között. És a türelem is létfontosságú a Squid Challenge.

A szabályok egyszerűek, akkor kell a célvonalig eljutni, amikor a pálya másik végén elhelyezett robotbaba hátat fordít a versenyzőknek. Amint látod, hogy a robot feléd fordul, az azt jelenti, hogy gyorsan meg kell állnod. Minden olyan résztvevőt, akinek nem sikerült megállnia, lelőnek.

Bár a szabályok egyszerűek, a játék megnyerése mégis kihívásnak bizonyul. Lépj be az arénába a Jatekokjatekok.hu oldalon, és győzd le a kihívást a Squid Challenge.

Hasonló játékok:

Tetszik a Squid Challenge? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.