Spin Soccer 3

Lépj be a Spin Soccer 3 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb focis játékok!

A foci szezon már javában tart a Jatekokjatekok.hu oldalon ! Játssz a Spin Soccer 3, egy szórakoztató játékkal, amely ötvözi a foci szabályait a kirakós játék szabályaival. Amit ebből az egyedülálló keverékből kapsz, az valami olyasmi, ami biztos, hogy mindkét játéktípust jobban fogod értékelni. És valószínűleg vágyat ébreszt benned arra, hogy elővedd a labdát a szekrényből, és menj focizni a barátaiddal.

Mint a népszerű sportág bármelyik mérkőzésén, a Spin Soccer 3 játékban is az eszed és az ügyességed segítségével kell a labdát a gólvonalon túlra juttatnod. De ahelyett, hogy a játékosok segítségével gólt lőnél, itt a platformokat kell pörgetned, amelyeken a focilabda van elhelyezve, vagy balra, vagy jobbra, és a gravitáció erejét kell használnod, hogy eljuss a következő szintre. Nem mintha a gravitáció a valódi sportágban nem lenne óriási szereplő, de a Spin Soccer 3 oldalon igazán megtapasztalhatod, hogy ez az erő milyen fontos hatással lehet a labda röppályájára.

A különböző egyedi szinteken keresztül, mindenféle szórakoztató, rendszeres időközönként bevezetett kihívásokkal a Spin Soccer 3 remek kikapcsolódás és felkészülés a hamarosan kezdődő különböző bajnokságokra. Nézd meg, hány gólt tudsz lőni, és fejezd be az összes szintet, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a képernyő bal vagy jobb oldalán, hogy a platformokat a kívánt irányba forgasd. Vagy ha a billentyűzetet szeretnéd használni, akkor a bal vagy jobb oldali nyílbillentyűkkel is megváltoztathatod a platformok irányát. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt a képernyő bal vagy jobb oldalán.

Hasonló játékok:

Tetszik a Spin Soccer 3? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a focis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.