Space Bubbles

Lépj be a Space Bubbles világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

A Space Bubbles a klasszikus buborékos játék formuláját követi, és a több mint 70 kiegyensúlyozott szintjével biztosan számtalan órányi szórakozást nyújt. A szabályok egyszerűek és szórakoztatóak, a feladatod mindössze annyi, hogy a képernyő tetejéről úgy lődd ki a buboréksorokat, hogy legalább három azonos színű buborékot összekapcsolj. A lövések gondos megfontolásával a Space Bubbles gyorsan a stratégia és az ügyesség játékává válik, mert egyes lövéseknél ügyes röppályatrükköket kell bevetned, hogy a buborékot a kívánt helyre juttasd.

A gyönyörű és élénk színekkel rendelkező Space Bubbles játékra öröm ránézni, vidám zenéje miatt pedig dúdolni fogsz, miközben ezt a szórakoztató játékot játszod.

Játssz a Jatekokjatekok.hu Space Bubbles oldalon, amikor csak egy szórakoztató játékra vágysz, amely a klasszikus buborékos játékok játékmenetét idézi.

Hasonló játékok:

Tetszik a Space Bubbles? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.