Sorting Sorcery

Lépj be a Sorting Sorcery világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Káosz uralkodik a varázslatos kastély misztikus határain a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Sorting Sorcery oldalon játszol, ahol egy szeszélyes birodalomba látogathatsz el, ahol edények, kristályok, gombák és rengeteg elvarázsolt összetevő van véletlenszerűen szétszórva, várva egy ügyes varázsló ügyes érintését, hogy helyreállítsa a rendet. Zavarba ejtő a helyzet, de ne félj, mert a szervezőkészséged a kulcs ahhoz, hogy kibogozd ezt a mágikus zűrzavart. A Sorting Sorcery minden egyes szintjén egyedi kihívással találod magad szemben: át kell rendezned a megbabonázott tárgyakat, és helyre kell állítanod a kastély raktárainak harmóniáját. Az óra ketyeg, de ne hagyd, hogy a sietség elhomályosítsa az ítélőképességedet. Itt a hatékonyság a játék neve, hiszen minél kevesebb lépést teszel, annál nagyobb lesz a mágikus művészetek mestere.

Ahogy egyre mélyebbre merülsz az elvarázsolt kastélyban, boszorkányos, kísérteties és egyenesen misztikus összetevők sokaságával találkozol. A fortyogó üstöktől a csillogó kristályokig minden egyes tárgy saját rejtvényt jelent, amit meg kell oldanod. De ne félj, rettenthetetlen varázsló, mert gondos tervezéssel és egy csipetnyi varázslattal minden szinten három csillagot szerezhetsz, és bebizonyíthatod, hogy te vagy a boszorkányság végső varázslója. Természetesen a grafika és a hangok igazán sokat adnak a Sorting Sorcery általános hangulatához, és hamar belerángat a játék által előkészített varázslatos atmoszférába. És bár a válogatás időnként nehézkessé válhat, különösen a későbbi szinteken, a varázslatos és pihentető játékmenet remek kikapcsolódásnak bizonyul.

A Sorting Sorcery ötven szintnyi meghódítandó mágikus zűrzavarral órákig tartó szórakozást ígér boszorkányoknak, varázslóknak és a kirakós játékok szerelmeseinek egyaránt. Élesítsétek hát pálcáitokat, poroljátok le a varázskönyveiteket, és készüljetek fel a Jatekokjatekok.hu oldalon egy szortírozó kalandra. A varázslatos kastély vár, és csak te tudod helyreállítani a rendet a misztikus termekben.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válassz ki egy tárgyat a polcokon, majd kattints egy másik polc üres helyére, hogy a kiválasztott tárgyat elhelyezd. Koppints ezekre a tárgyakra, ha mobileszközről játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Sorting Sorcery? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.