Sort Bird

Lépj be a Sort Bird világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

ASort Bird egy szórakoztató és kihívásokkal teli kirakós játék, ahol a madarakat kell a fészkükbe irányítanod, miközben a pályán található csillagokat is be kell gyűjtened. Minden madárnak korlátozott számú lépése van, ezért minden mozdulatodra figyelned kell. Az összetettebb rejtvények megoldásához azt is figyelembe kell venned, hogy a madarak egymást lökdöshetik, akár a fészekhez, akár a csillagok begyűjtéséhez.

Hibázni emberi dolog, ezért a Sort Bird bevezetett egy újrakezdés gombot, amelyet bármikor kiválaszthatsz, hogy visszavonhasd a mozdulataidat és újra próbálkozhass. Ne félj kísérletezni, és használd ezt a gombot, amikor csak szükséged van rá.

AJatekokjatekok.hu elhozza neked a Sort Bird, egy másik szórakoztató kirakós játékot, amelyet ingyenesen találsz az oldalunkon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Sort Bird? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.