Solitaire TriPeaks Garden

Lépj be a Solitaire TriPeaks Garden világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

Lépjen be egy pihentető hangulatú, gyönyörűen kialakított kertbe, és játsszon a klasszikus pasziánsz játék rengeteg szórakoztató szintjével, amikor a Solitaire TriPeaks Garden oldalon Jatekokjatekok.hu játszik. Hűséges macskabarátod kíséretében egy szórakoztató kalandra indulsz, a pasziánsz világába. Bár a Solitaire TriPeaks Garden szabályai kissé eltérnek a klasszikus pasziánsz játéktól, amelyet már megszokhattál, a Solitaire TriPeaks Garden játékban továbbra is megmarad a kártyák csökkenő sorrendben történő egymásra rakásának elve. De más pasziánsz játékokkal ellentétben itt nem kell több kártyapaklit kezelned, hanem csak az asztalon lévő kártyákra kell kattintanod csökkenő sorrendben. Ha nincs érvényes kártya, amit kiválaszthatsz, akkor a képernyő alján lévő üres lapra kattintva felfedhetsz egy - remélhetőleg - jó lapot.

És mivel mindannyian követhetünk el hibákat, a Solitaire TriPeaks Garden lehetővé teszi azt is, hogy visszacsináld az előző lépésedet, ha hibát követtél el, és nem vagy elégedett az elvégzett lépéssel. És ne felejtsd el, hogy mindenféle pontszámszorzókat is kaphatsz, így ha jól játszol, extra pontokkal jutalmaznak. Egyes szinteken pedig még különleges feltételek is vannak a továbbjutáshoz, például, hogy az időzítő lejárta előtt be tudd fejezni a játékot. Ez frissen tartja a dolgokat, kihívást jelent, és persze szórakoztató.

Pihenj egy szórakoztató pasziánszjátékkal, amikor a Solitaire TriPeaks Garden oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Nyomja meg az egér bal gombját a kártyák kiválasztásához és a különböző játékelemekkel való interakcióhoz. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Solitaire TriPeaks Garden? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.