Solitaire Mahjong Juicy

Lépj be a Solitaire Mahjong Juicy világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

Játsszon néhány pihentető Mahjong-kört karibi háttér előtt a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha a Solitaire Mahjong Juicy címet választja. Stilizált grafikájával és vidám hangjaival a Solitaire Mahjong Juicy meglehetősen vidám hangulatot teremt, és a Mahjong szórakoztató játékmenete is segít mosolyt csalni az arcodra. Más Mahjong játékokhoz hasonlóan a Solitaire Mahjong Juicy játékban is minél több azonos mintájú lapkát kell egymáshoz illesztened, miközben az időzítő ellen kell küzdened. A Solitaire Mahjong Juicy játékban a lapkák mintái mindenféle ízletes gyümölcsöt és gyümölcslevet ábrázolnak, amitől biztosan megered a szád.

De nem csak arról van szó, hogy meg kell találnod, hol van két egyforma csempe, mert arra is figyelned kell, hogy a csempéket ne takarják el más csempék, és mivel ezek az elemek egymásra vannak rakva, ugyanazon a szinten kell lenniük. És ha elég gyors vagy, akkor a pontszámszorzó előnyeit is élvezheted, ami több pontot ad a végső pontszámodhoz. A Solitaire Mahjong Juicy néhány hasznos funkcióval is segít abban, hogy minél több egyezést találj: kérhetsz tippeket, megkeverheted a táblát, és a játék azt is megmutatja, hogy minden körben hány egyezést tudsz elérni. Ez segíthet összpontosítani az erőfeszítéseidet.

Találd meg a találatokat és pihenj a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Solitaire Mahjong Juicy oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjával jelölje ki a párosítani kívánt lapkákat, vagy nyomja meg a gombokat. Ha mobileszközről játszol, helyette érintsd meg ezeket az elemeket.

Hasonló játékok:

Tetszik a Solitaire Mahjong Juicy? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.