Solitaire Garden

Lépj be a Solitaire Garden világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kártyajátékok!

Kaland vár rád a Solitaire Garden, egy szórakoztató pasziánsz játékban, amely a klasszikus kártyajátékot egy fantasztikus és magával ragadó történettel ötvözi, amelynek karaktereit hamar meg fogod szeretni. Alice-szel, a Solitaire Garden barátságos karakterével együtt kell felújítanod az örökölt kertet. A gyönyörű grafika igazán életre kelti a kertet, és magával ragad a Solitaire Garden érdekes világába, a vidám zene pedig biztosan mosolyt csal az arcodra.

A kert felújításához pontokat és érméket kell szerezned, és ezt a pasziánsz játékkal teheted meg. Minél jobban játszol, annál több pénzed van a felújításra, és friss, új külsőt adhatsz szeretett kertednek. Tudd meg, hogyan alakul az izgalmas történet Alice-szel és a Jatekokjatekok.hu, és légy profi pasziánszjátékos!

Hasonló játékok:

Tetszik a Solitaire Garden? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kártyajátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.