Solitaire Farm: Seasons

Lépj be a Solitaire Farm: Seasons világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

A pasziánsz néha az alkalmi kártyajátékok szinonimája, és népszerűsége az idők folyamán kitartott, sok embernek adva számtalan órányi szórakozást és kikapcsolódást. Solitaire Farm: Seasons a Jatekokjatekok.hu oldalon egy szórakoztató kártyajátékot kínál, mindezt gyönyörű farmi környezetben. Bár lehet, hogy már ismered a pasziánsz játékokat, ez a változat teljesen különbözik a többi, általad ismert pasziánsz játéktól. Itt ahelyett, hogy gondosan megterveznéd a kártyakupacodat és sorrendbe rendeznéd őket, van egy kártyád, amely a képernyő alján helyezkedik el, és a képernyő tetején lévő kártyák közül kell kiválasztanod egyet, amely fölötte van. Azt a kártyát kell helyesen kiválasztani, amelyik nagyobb, mint az alul lévő. Ha tehát az alsó sorban van egy káró kettes, és valahol a felső sorban van egy káró hármas, akkor a káró hármas kártyát kell kiválasztanod, ha tovább akarsz lépni. Természetesen a kártyáknak nem feltétlenül kell azonos színűnek lenniük, de extra pontokat kapsz, ha azonos típusúak.

Ha a felső pakliban nincs olyan kártya, amely megfelel a fent leírt kritériumoknak, bármikor húzhatsz egy új kártyát a pakliból, és újra megpróbálhatod. Solitaire Farm: Seasons egy szórakoztató kártyajáték, még ha nem is feltétlenül pont olyan, mint amit egy klasszikus pasziánszjátéktól vársz. A csavar, amit a régi képlethez képest kínál, még mindig frissen tartja a dolgokat és szórakoztatóvá a játékot. A farmos háttér pedig szintén egyedi bájt kölcsönöz a játéknak. Játsszon a Solitaire Farm: Seasons oldalon, és élvezze a pihentető és szórakoztató élményt a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Válassza ki a kártyákat és lépjen kapcsolatba a játékelemekkel az egér bal gombjának megnyomásával. Ha mobileszközről játszik, helyette koppintson a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Solitaire Farm: Seasons? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.