Soldier Legend

Lépj be a Soldier Legend világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb akció játékok!

Töltsd fel a lőszert, és készülj fel arra, hogy az idegenek inváziója nem fogja elfoglalni a Földet, és hogy megbánják a döntésüket, hogy a mi bolygónkat választották következő célpontjuknak. A Soldier Legend játékban egy bátor katona, egy legendás katona csizmájába bújhatsz, akinek minden rendelkezésére álló képességét felhasználva kell harcolnia, hogy felszámolja az ellenséges fenyegetést. De nem vagy egyedül, hiszen fegyverek állnak rendelkezésedre. Sok-sok fegyver. És nem csak ez, hanem légicsapásokhoz, aknákhoz és egyéb egzotikus felszerelésekhez is hozzáférhetsz, amelyek arra szolgálnak, hogy elpusztítsanak mindent, ami az utadba áll.

Ahhoz, hogy hozzáférj mindenféle hatalmas erejű fegyverhez, ki kell iktatnod az ellenségeidet. Ezáltal érméket dobnak le, amelyekből fegyvereket és egyéb pusztító eszközöket vásárolhatsz. És tényleg minden segítségre szükséged lesz, mert az idegenek is felkészülten érkeztek erre a csatára, mindenféle különböző csapatokkal, amelyek különböző erőkkel és fegyverekkel rendelkeznek. Ne hidd tehát, hogy a Soldier Legend játékban csak a ravaszt kell megnyomnod és nézni, ahogy repülnek a golyók, mert alkalmazkodnod kell a rád támadó ellenséghez, és fontossági sorrendet kell állítanod, hogy melyiket kell először kiiktatni. A másik ok, amiért óvatosan kell bánnod a lövöldözéssel, az az, hogy rendszeresen újra kell töltened a fegyveredet. És ha van valami, amit nem akarsz, amikor idegenek nyüzsögnek a helyeden, az az, hogy újra kelljen töltened a fegyvered.

Készülj fel, hogy megszüntess néhány idegeneket, amikor játszol Soldier Legend a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, milyen pontszámot tudsz elérni.

Hasonló játékok:

Tetszik a Soldier Legend? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a akció játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.