Slingshot Vampire

Lépj be a Slingshot Vampire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Közeleg a Halloween, és a Jatekokjatekok.hu számos olyan játékot készített neked, amelyekkel ráhangolódhatsz az év legkísértetiesebb éjszakájára. A Slingshot Vampire játékban egy szörnyeteg szerepében játszol, aki egy hatalmas kastélyban próbál eligazodni, abban a reményben, hogy elmenekülhet a hátborzongató fény elől. A városka lakói milíciát alakítottak, és megpróbálnak megszabadulni tőled, ezért a stratégiájuk az volt, hogy a (vámpírok számára) halálos napfény átjusson a barikádokon, és egyszer s mindenkorra eltüntessenek téged.

Most intenzív futásban vagy, hogy kikerülj a fény útjából, ehhez pedig egyik falba vert karóról a másikra kell ugranod. Sajnos a váradban felállított védművek, melyeket a betolakodóktól való megóvásod érdekében állítottál fel, ellened dolgoznak, mivel ahelyett, hogy távol tartanák az ellenséget, sokkal inkább megnehezítik a feljutásodat, mivel folyamatosan próbálod elkerülni ezeket a veszélyeket. Így a kívülről kúszó fény állandó fenyegetése mellett mindenféle más csapdákkal is meg kell küzdened: nyilaktól, pattogó köröktől, amelyek mindenféle irányba repítenek, ha összeütközöl velük, pörgő fűrészektől és mindenféle más hasonló veszélyes elemtől.

A környezetben szétszórva érmék vannak, amelyeket összegyűjthetsz, majd felhasználhatod őket arra, hogy megváltoztasd a karaktert, akit játszol. És ezeken az aranyérméken kívül különleges tárgyakat is szerezhetsz, amelyek előnyhöz juttathatnak és segíthetnek a túlélésben, például egy védőpajzsot vagy egy olyan tárgyat, amely messzire feljuttat téged, figyelmen kívül hagyva minden útban lévő akadályt.

A Slingshot Vampire grafikája valóban kísérteties hangulatot kölcsönöz a játéknak, de gondosan kidolgozott is, hogy ne keltsen horrorisztikus érzést a játékban. Mégis remek választás egy halloweeni játéknak, a vámpírok és a kísérteties környezet igazán ráhangol az év ezen különleges napjára.

Élj túl minél hosszabb ideig, amikor a Slingshot Vampire oldalon játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd magad a halloweeni hangulatban!

Hogyan kell játszani

Kattints a képernyőre az egér bal gombjával, hogy elkezdhesd húzni a csúzli zsinórját, ami a levegőbe repíti a karakteredet. Mozgasd az egeret, hogy kiválaszd a kívánt szöget, és engedd el, hogy abba az irányba repülj. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt a kilövési művelet megkezdéséhez, és miközben az ujjadat továbbra is a képernyőn tartod, mozgasd az ujjadat a szög kiválasztásához.

Hasonló játékok:

Tetszik a Slingshot Vampire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.