Sling Tomb

Lépj be a Sling Tomb világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Készülj fel arra, hogy egy veszélyes környezetben navigálj, és maradj életben, ameddig csak tudsz a Sling Tomb oldalon a Jatekokjatekok.hu. Ebben a játékban óvatosan kell megcéloznod a karakteredet, és a környezetben található különböző csapok felé lőnöd. Amint kapcsolatba kerülsz ezek egyikével, kapsz néhány pillanatnyi pihenőt. Ne tervezd meg túl sokáig a következő lépésedet, mert a vízszint lassan emelkedik, és ha utolér, újra kell kezdened. És ebből a veszélyes helyzetből, amelyben találod magad, biztosan nem könnyű feladat megszökni, különösen a különböző csapdák miatt, amelyek az utadba állnak, csapdák, amelyek a különböző irányokba mozgó csapdáktól kezdve, amelyek lelassítanak, mert gondosabban kell időzítened a lövéseidet, a forgó fűrészekig és nyilakig terjednek, amelyek miatt azonnal újra kell kezdened a szintet, ha megérintenek.

Minél feljebb sikerül jutnod, annál nehezebbé válik a mászás, mivel egyre több akadály kerül az utadba, ami kiszámíthatatlanabbá teszi a játékot. Ez azt jelenti, hogy minél előrébb jutsz, annál óvatosabbnak kell lenned. És tartsd nyitva a szemed az érmékre, amelyek véletlenszerűen vannak elhelyezve a színpadon, mert ha eleget gyűjtesz, akkor más karaktereket is feloldhatsz, akikkel játszhatsz. Szerencsére az érmék gyűjtése mellett olyan tárgyakat is gyűjthetsz, amelyek még tovább segítik a karaktered előrehaladását, például egy pajzsot, amely megvéd a bejövő sérülésektől. De ne hagyatkozz túlságosan ezekre a tárgyakra, mert néha nagyobb kockázatot jelenthet egy-egy tárgy megszerzése, mintha csak gondosabban terveznéd meg az utadat.

Bár a környezet, amelybe kerülsz, határozottan veszélyes, a stilizált grafika könnyed hangot kölcsönöz a hangulatnak, és ez egy kicsit kevésbé tartja intenzívnek az akciót, mint amilyen valószínűleg lenne. A vidám zene pedig felkészülten tart, miközben nem ad további feszültséget a játékhoz. A sok ugrálás és a körülötted lévő kiszámíthatatlanság miatt ezek az elemek tényleg segítenek egy kicsit enyhíteni a nyomást.

Kerülj minél messzebb az emelkedő vízszintektől, amikor a Sling Tomb oldalon játszol Jatekokjatekok.hu, gyűjts minél több érmét, és érezd jól magad!

Hogyan kell játszani

Ha PC-ről játszol a játékkal, akkor kizárólag az egeret fogod használni. Az egér bal gombjának megnyomásával bárhol a képernyőn a karaktert előkészítjük a levegőbe való kilövésre. Ezután az egeret mozgatva kell kiválasztanod, hogy milyen szögben szeretnél repülni. Ha mobil eszközt használsz, akkor az egér helyett a mozgást az egérrel kell irányítanod, a képernyőre koppintva és az ujjadat a képernyőn mozgatva kell utánoznod az egér fent leírt mozgását.

Hasonló játékok:

Tetszik a Sling Tomb? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.