Sliding Slide

Lépj be a Sliding Slide világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Ha szereted a kirakós játékokat, akkor a Sliding Slide biztosan kihívást és szórakozást nyújt neked. Ebben a csúszkálós kirakós játékban az a feladatod, hogy a kirakós darabjait átrendezd, hogy egy bizonyos tájkép kirakhatatlan változatát hozd létre. Ahogy a cím is sugallja, a Sliding Slide játékban a táblán kell csúsztatnod a darabokat. Ez azt jelenti, hogy nem választhatod ki csak úgy azt a darabot, amit szeretnél, és helyezheted el a táblán. Minden egyes alkalommal, amikor lépni akarsz, gondosan át kell rendezned a táblát. Ez növeli a kihívást, mert még ha a Sliding Slide oldalon ki is találod a megoldást, a megoldáshoz való eljutás nem biztos, hogy olyan triviális.

Sliding Slide számtalan pályával rendelkezik, amelyeken edzheted a memóriádat és a logikai képességeidet, és nem mellesleg három nehézségi szint közül választhatsz minden egyes megoldandó rejtvényhez. A különbséget e nehézségek között az adja, hogy hány darabot kell elcsúsztatnod. Természetesen, ha több csúszkáló puzzle-darab van, az jelentősen növeli a kihívást. Ugyanakkor ez növelheti az egyes megoldott szintek elégedettségét is. Persze nem kell a nehéz puzzle megoldásával kezdened, a nehézséghez feljebb is dolgozhatsz.

Élvezd a türelmedet és szervezőkészségedet próbára tevő szórakoztató játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld ki a Sliding Slide.

Hogyan kell játszani

Kattints a bal egérgombbal, vagy koppints a képernyőre (ha mobil eszközt használsz), hogy a kirakós darabkákat elcsúsztasd.

Hasonló játékok:

Tetszik a Sliding Slide? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.