Skydom Reforged

Lépj be a Skydom Reforged világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

A varázslatos királyság Skydom Reforged számíthatsz sok izgalmas match 3 akció, de ez a különleges match 3 játék hozzáadja a lehetőséget, hogy tesztelje a készségek ellen más emberi játékosok. Így eldöntheted és megnézheted, ki a legjobb. Több száz pályán mutathatod meg képességeidet, egyedi és érdekes beállításokkal, látványos effektekkel és rengeteg párosításra váró tárggyal. A Skydom Reforged szabályai már ismerősek lehetnek számodra, különösen, ha már játszottál az eredeti Skydommal a Jatekokjatekok.hu oldalon, vagy ha játszottál egy másik match 3 játékkal, amit itt találsz. Ahhoz, hogy pontokat szerezz és továbbjuss a pályán, 3 azonos színű darabot kell egymáshoz illesztened. Természetesen, ha egyszerre több mint három darabot sikerül egymáshoz illesztened, extra pontokat kapsz. Ezt úgy érheted el, ha ügyelsz arra, hogy ezek mind ugyanabban a sorban legyenek. Hogy még egy kicsit több kihívást adjon a játékhoz, a Skydom Reforged különböző egyéb szórakoztató feladatokat is teljesítened kell.

Emellett figyelj oda a táblán megjelenő különleges tárgyakra is, amelyek nagyban növelhetik a nyerési esélyeidet. Az egyik ilyen elem egy drágakő, amely, ha más, azonos színű darabokkal párosul, akkor egy egyenes vonalban lévő darabokat töröl, függetlenül azok színétől. Skydom Reforged a sebességre helyezi a hangsúlyt, ezért meg kell győződnöd arról, hogy minden előnyödet ki tudod használni, hogy minél több pontot szerezz, amilyen gyorsan csak tudsz. Ha pedig figyelembe vesszük, hogy a képernyő bal oldalán egy másik képernyőn láthatjuk a másik játékos előrehaladását, automatikusan megnő a feszültség, hogy minél több egyezést hozzunk létre.

Élvezd a pihentető utazást a Skydom királyságba, amikor a Skydom Reforged oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a tárgyak kiválasztásához és mozgatásához felfelé, lefelé, balra vagy jobbra. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Játsszon más játékokat a skydom sorozatból:

  1. Skydom

Hasonló játékok:

Tetszik a Skydom Reforged? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.