Sisters Speed Dating

Lépj be a Sisters Speed Dating világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb frozen játékok!

A Sister Speed Dating egy izgalmas lányos játék, ahol a Frozenből ismert Anna és Elsa nővérek úgy döntöttek, hogy szerencsét próbálnak egy új barátot keresve!

Ez a színes lányos játék kihívás elé állítja a játékosokat, hogy segítsenek Annának és Elzának a Frozenből kiválasztani a tökéletes ruhát a közelgő vakrandira! A segítségeddel fantasztikus ruhákat fognak választani, hogy szuper stílusosan nézzenek ki a vakrandin. A randin mindketten egy-egy véletlenszerűen kiválasztott potenciális pasival találkoznak majd, és egy sor kérdéssel lőnek rájuk, hogy kiderüljön, ők-e a tökéletesek. Ha elégedettek az eredménnyel, akkor két imádnivaló új szerelmespárként készítenek egy fotót! Szóval gyerünk - csatlakozz a Sister Speed Datinghez, és lássuk, össze tudod-e hozni ezeket a Frozen nővéreket az igaz szerelemmel!

Hasonló játékok:

Tetszik a Sisters Speed Dating? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a frozen játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.