Sisters Ice Skating Glam

Lépj be a Sisters Ice Skating Glam világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb frozen játékok!

Anna és Elsa a Frozenből készen állnak, hogy stílusosan jégre lépjenek! A Sisters Ice Skating Glam című dekorációs lányjátékkal segíthetsz a nővéreknek, hogy a jégpálya showstopperei legyenek.

Válassz gyönyörű dekorációkat a korcsolyájukra és stílusos ruhákat a divatos műkorcsolyázáshoz! A korcsolyákat sokféleképpen testre szabhatod, bármelyik színt választhatod a korcsolyák és a fűzők számára is. Ne felejts el kipróbálni néhány merész korcsolya-kombót Annával és Elzával, amelyek biztosan mindenkit elkápráztatnak. Miközben siklanak a jégen, gyönyörű díszítésekkel mutathatják meg a stílusukat, amire mindenki felfigyel majd a jégpályán. Legyen szó hagyományos vagy éles stílusról, jól fogják érezni magukat, miközben kreatívan töltik a napot. Itt az ideje, hogy a Frozen ihlette divatot mutassák be, amikor ezek a királyi testvérek stílusosan lecsapnak a jégre! A Sisters Ice Skating Glam a tökéletes játék arra, hogy személyre szabott korcsolyákat és ruhákat készíts ezeknek a gyönyörű nővéreknek!

Hasonló játékok:

Tetszik a Sisters Ice Skating Glam? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a frozen játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.