Short Life 2

Lépj be a Short Life 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Folytasd kalandjaidat, és kerüld ki a borzalmas és erőszakos halált, amikor a Short Life sorozat következő játékával játszol. A Short Life 2 visszahozza a már megszokott játékmenetet, de minden eddiginél több csapdával és veszélyes helyzettel.

Nézd meg, milyen új, kreatív módszereket találtak ki a Short Life 2 fejlesztői, amikor játszol a folytatással, és nézd meg, meddig tudsz túlélni a vadonatúj pályákon. Akárcsak elődjében, a Short Life 2-ben is számolnod kell azzal, hogy néhányszor meg fogsz halni, hogy elsajátítsd a pályákat, és megtanuld, hogyan győzd le az egyes leküzdött akadályok között rejlő veszélyeket.

Elődjéhez hasonlóan, ha összeütközöl egy akadállyal, nem biztos, hogy a célba érésednek vége, de számíts arra, hogy az ütközésnek lesz némi hatása. Például drasztikusan megváltozik a mozgásod, ha néhány penge levágja a lábadat. De ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor lehet, hogy befejezed a pályát.

Nézd meg, milyen új meglepetéseket találsz, ha a Short Life 2-t játszod a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Játsszon más játékokat a short life sorozatból:

  1. Short Life

Hasonló játékok:

Tetszik a Short Life 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható