Short Life

Lépj be a Short Life világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Ha a játék címe felkeltette a kíváncsiságodat, akkor a Short Life első szintjének lejátszása után minden kérdésedre választ kapsz, hogy miért nevezték el így a játékot. A Short Life-ban mindent meg kell tenned, hogy befejezd a pályát, miközben számtalan veszélyt kell kikerülnöd, amelyek a pályákon bőven akadnak. Az éles tüskéktől kezdve a robbanószereken át a halál mindenféle más kreatív és halálos módjáig, a Short Life-ban minden egyes lépéseddel azon fogsz tűnődni, hogy vajon az lesz-e az utolsó.

Ne várd, hogy a karaktered akrobata legyen, aki a biztos halált gyorsan kikerüli. Nem, épp ellenkezőleg. A karakter, akit a Short Life-ban játszol, csak egy átlagos ember. Ami megmenti az életedet, az a mozdulataid időzítése, valamint az általános stratégiád lesz. Minden egyes leküzdött akadály egy újabb tervezgetést jelent. Ezt a folyamatot addig ismételd, amíg el nem éred a szint végét.

Játssz a Jatekokjatekok.hu oldalon egy kihívásokkal teli, de szórakoztató játékot, és nézd meg, meddig juthatsz el a Short Life-ban.

Játsszon más játékokat a short life sorozatból:

  1. Short Life 2

Hasonló játékok:

Tetszik a Short Life? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható