Shopping Street

Lépj be a Shopping Street világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb menedzsment játékok!

Nagyszerű szemed van a részletekhez? Akkor miért ne próbálnád ki a Shopping Street játékot, ahol az a feladatod, hogy kis városod bevásárlóövezetét sikkes üzletekkel, éttermekkel és butikokkal szépítsd meg? Mint minden kezdetnél, itt is kicsiben kell kezdened, így az utadat egyetlen kis bisztróval kezded, néhány ülőhellyel.

De ez még csak a kezdet. Amint elkezdi, és megtanulja az üzleti tevékenységének fortélyait, több nyereséget fog termelni, és nagyobb költségvetést kap, ami valóban lehetővé teszi, hogy kiterjeszthesse kis birodalmát. Ahogy egyre népszerűbb leszel, elég nehéz lehet megfelelni a piac növekvő igényeinek, ezért stratégiailag kell cselekedned. Ennek érdekében tegyen meg mindent, hogy a vásárlókat az összes üzletbe csábítsa, így a nyomás egyenletesen oszlik el. Emellett használjon park padokat, telefonfülkéket, hirdetőtáblákat, közlekedési lámpákat és még egy buszmegállót is, hogy a vásárlókat a Bevásárlóutcába vonzza.

Növeld az üzletet és érezd jól magad, ha kipróbálod a Shopping Streetet!

Hasonló játékok:

Tetszik a Shopping Street? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a menedzsment játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.