Shopping Mall Tycoon

Lépj be a Shopping Mall Tycoon világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb menedzsment játékok!

Tervezz és építs egy bevásárló birodalmat, amikor kipróbálod a Shopping Mall Tycoon-t a Jatekokjatekok.hu oldalon. Miután elkezdesz játszani, hamarosan látni fogod, hogy számtalan döntést kell figyelembe venned, amikor megpróbálsz a legjobb lenni, és a legtöbbször a szerencse és a gondos tervezés kombinációja az, amire szükséged van ahhoz, hogy valóban sikeres legyél ebben a nagyon versenyképes üzletben.

Válogass a különböző épületek közül, és döntsd el, melyik a legjobb egy adott helyen. Tartsa szem előtt a költségvetést, és próbáljon egyensúlyt teremteni a rendelkezésre álló pénz és a vállalkozás növekedését szolgáló befektetések között.

Bár a piac nagyon versenyképes, gondos tervezéssel mindig van esélye a sikerre. Tervezd meg a következő üzleti ötletedet a Shopping Mall Tycoon segítségével!

Hasonló játékok:

Tetszik a Shopping Mall Tycoon? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a menedzsment játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.