Sharkosaurus Rampage

Lépj be a Sharkosaurus Rampage világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb akció játékok!

Ha tetszett a Rio Rex, amikor játszottál vele a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha szerinted a cápák félelmetesek, és szereted az olyan játékokat, ahol pontokat kapsz azért, hogy mennyi pusztítást okozol, akkor biztosan élvezni fogod a Sharkosaurus Rampage oldalt. A Rio Rexhez hasonlóan a Sharkosaurus Rampage játékban is pusztítást kell végezned, de itt egy hatalmas T Rex helyett egy hatalmas cápát irányítasz, amelyet nyilvánvalóan a tudomány módosított. És ha ezt figyelembe veszed, akkor biztosan megérted, hogy a cápa miért tombol.

A következő szintre való továbbjutáshoz mindössze annyit kell tenned, hogy az összes embert kiiktatod a pályáról. És nem csak egy cápa vagy, hanem egy olyan cápa, aki olyan magas, mint egy épület, így el tudod képzelni, hogy a dolgok elpusztítása nem bizonyul majd olyan nehéznek. Hatalmas méretedet és erődet kihasználva le tudod győzni ellenfeleidet, megharaphatod és lenyelheted őket, a későbbi szinteken pedig még lőni is tudsz rájuk. De ne hidd, hogy az ellenségeid csak ülnek és várják, hogy megesznek. Amikor rájönnek, hogy megszöktél a laboratóriumukból, alkalmazkodni fognak, és mindenféle fegyverrel felfegyverkeznek, hogy megpróbáljanak elintézni téged. Tehát óvatosnak kell lenned, és a környezetet, valamint az erődet kell kihasználnod, hogy megnyerd a szintet.

Játssz óriáscápaként, amikor a Sharkosaurus Rampage oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és fejezd be az összes szintet.

Hogyan kell játszani

A nyilakkal vagy a WASD billentyűkkel mozgasd a cápát a szinteken. Célozz az egérrel, és használd a bal egérgombot a harapáshoz vagy a lövéshez.

Hasonló játékok:

Tetszik a Sharkosaurus Rampage? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a akció játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.