Scorpion Solitaire

Lépj be a Scorpion Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kártyajátékok!

Scorpion Solitaire egy szórakoztató kártyajátékfajta, amely kiállta az idők próbáját, és számtalan órányi szórakozást nyújtott sok embernek, akik az unalom elől akartak menekülni a világ minden tájáról. Egyszerű szabályai és egyszerű, de hatásos grafikája pont annak bizonyulhat, amire szükséged van, ha néhány pillanatra el akarsz menekülni, és szórakozva, de kihívásokkal teli módon szeretnél kikapcsolódni.

A szabályok ugyanazok, amelyeket más népszerű pasziánsz játékokból már ismerhetsz, és a kártyákat a rangjuk szerinti sorrendben kell egymásra raknod. A szabályok ismerete azonban jó dolog a Scorpion Solitaire esetében, mert ez azt jelenti, hogy remek választás, ha olyasmit szeretnél játszani, aminek a szabályait ismered. Ráadásul az is jó dolog, hogy nem terheli meg a reflexeidet, mert a játék közben mással is foglalkozhatsz. A három különböző nehézségi szint pedig épp elég testreszabási lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű kihívást találd meg.

Játssz egy klasszikus játékot a Scorpion Solitaire oldalon a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hány pontot tudsz szerezni.

Hogyan kell játszani

Ha PC-n játszol, használd a bal egérgombot a kártyák kiválasztásához és mozgatásához, ha pedig mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt a játékkal való interakcióhoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Scorpion Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kártyajátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!