Scorpion Solitaire

Lépj be a Scorpion Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

Scorpion Solitaire egy szórakoztató kártyajátékfajta, amely kiállta az idők próbáját, és számtalan órányi szórakozást nyújtott sok embernek, akik az unalom elől akartak menekülni a világ minden tájáról. Egyszerű szabályai és egyszerű, de hatásos grafikája pont annak bizonyulhat, amire szükséged van, ha néhány pillanatra el akarsz menekülni, és szórakozva, de kihívásokkal teli módon szeretnél kikapcsolódni.

A szabályok ugyanazok, amelyeket más népszerű pasziánsz játékokból már ismerhetsz, és a kártyákat a rangjuk szerinti sorrendben kell egymásra raknod. A szabályok ismerete azonban jó dolog a Scorpion Solitaire esetében, mert ez azt jelenti, hogy remek választás, ha olyasmit szeretnél játszani, aminek a szabályait ismered. Ráadásul az is jó dolog, hogy nem terheli meg a reflexeidet, mert a játék közben mással is foglalkozhatsz. A három különböző nehézségi szint pedig épp elég testreszabási lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű kihívást találd meg.

Játssz egy klasszikus játékot a Scorpion Solitaire oldalon a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hány pontot tudsz szerezni.

Hogyan kell játszani

Ha PC-n játszol, használd a bal egérgombot a kártyák kiválasztásához és mozgatásához, ha pedig mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt a játékkal való interakcióhoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Scorpion Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.