School Miss Popularity

Lépj be a School Miss Popularity világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

Sziasztok, divatrajongók! Készüljetek fel a School Miss Popularity, a legmenőbb öltöztetős játék lányoknak! Segítesz hat gyönyörű középiskolás csajnak felkészülni az iskolai népszerűségi versenyre. Ezeknek a lányoknak mindenük a divat, és szükségük van a segítségedre, hogy a ruháik a legjobbak legyenek!

A legújabb ruha-, cipő- és kiegészítőtrendek állnak rendelkezésedre, így minden lánynak egyedi megjelenést készíthetsz. Miután összeállítottad a tökéletes ruhát, itt az ideje, hogy lenyűgözd a népszerű srácokat, akik zsűrizni fognak a versenyen. Ők fogják értékelni az egyes lányok ruháit, ezért ügyelj arra, hogy bölcsen válassz!

A legmagasabb pontszámot elérő lányt az iskola királynőjévé koronázzák, és az ő ruhájáról fog beszélni a város. Készülj fel tehát, hogy megmutasd a stíluskészségedet, és segíts ezeknek a lányoknak elnyerni az Iskola Miss Népszerűsége címet!

Készen állsz arra, hogy élvezd ezt a menő divatjátékot? Gyerünk!

Hasonló játékok:

Tetszik a School Miss Popularity? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.